VÄV 2017

Jag vill återigen tacka för det otroligt trevliga bemötandet som jag och Elin fick på Vävmässan, både från Svenska vävrådet, besökare och andra utställare, tack! Vi båda har kommit hem med ökat självförtroende och ett driv att fortsätta med våra företag.

Sedan vill jag såklart tacka Elin, aka Kindbergskan, för ett fantastiskt samarbete med “mässans snyggaste monter” och för sällskapet under dagarna. Nu jobbar vi vidare på att föra fram handvävningen (och halvyllet) som ett hållbart alternativ till de massproducerade tygerna.

Till er som inte hade möjligheten att vara där vill jag dela med mig av ett par bilder på våran monter samt våra nydesignade visitkort som vi fick hem lagom till mässan, håll till godo!

 

Närbild på handvävda kuddar placerade i en korg. Kuddarna är randiga, gul botten med röda ränder samt grå botten med vita ränder. Korgen hänger på väggen.Sara fixar det sista i montern innan öppning. Montern är möblerad med kistor, slagbord, en stol, en hylla samt en korg på väggen. Möblerna är från 17- och 1800-talen. IMontern är fylld med handvävda tyger i färggranna rander och rutningar.

Närbild på visitkort i en keramikskål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.