Och så lite bullbak.

I veckan var det medlemsmöte med partiet därför åkte farmors gamla assistenten fram för bullbak. Det lilla bakbordet var också till stor hjälp, trots sin litenhet. Bakbordet fick jag som liten, ett barnbakbord, det har fått följa med i alla mina flyttar och satt stor prägel på mig samt alltid gett mig lust att baka. Över bullarna ligger en av handdukarna som jag och Adam vävde i Uppsala, de egenvävda sakerna är till för att användas! Det försöker jag i alla fall intala mig trots att garderoben är fylld av handvävda tyger som någon gång ska bli plagg.

Bullarna var i alla fall uppskattade och det finns fler i frysen för oförutsedda gäster.

(null)

1 reaktion till “Och så lite bullbak.”

  1. Barkbordet! Skäms fortfarande lite för att jag tyckte att det var en korkad sak att ta med sig när man flyttar in i ett minikollektiv. Man har ju alltid rum för ett bakbord, lärde jag mig… Hur skulle vi klarat oss utan det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *