Livet, uppdatering

Bloggen finns kvar här, jag finns kvar här men jag orkar så mycket mindre än tidigare. Jag försökte så mycket och lyckades så klart dra in mig i en depprission, nu är jag på väg ur den och kan återigen bli glad över att hantverka, vara kreaktiv och göra saker. Trots att jag inte färdigställer något helt och hållet. Tyvärr blir bloggen lidande av det, eftersom jag helst vill skriva om saker när de är helt klara men jag tänkte försöka släppa på det nu och bara skriva för att bevisa för mig själv att jag kan skriva och att det faktiskt är värt att påbörja saker också, inte bara bli färdig.

Just nu ligger jag hemma och är sjuk (helt vanlig sjuka) och när hjärnan kommer igång igen efter febern så börjar jag såklart att fundera, borde jag inte skriva något? Borde jag inte göra något? Fick rådet att gå igenom gamla bilder och när jag gjorde det så insåg jag att det ligger kreaktivitet i många små saker, så här kommer en uppsjö av kreaktivitet från det senaste året. Inte utvalt för att de är de bästa bilderna, mest representativa bilderna eller men någon egentlig eftertanke eller förklaring utan bara ett litet utplock av kreaktivitet i vardagen.

Ginny Weasley, min första cos-play tolkning någonsin, kul!
Den lilla skörden räknas också, trots att vi inte skulle odla så mycket i år (och inte heller har gjort det) så är vi självförsörjande på persilja, det är ju inte så mycket som behövs för det.
Spontanfärgning.
Planering räknas också! kanske är det så här våra odlingar kommer se ut?
Etiketter, en av årets stora bedrifter. Gav mig in i ett nytt hantverk och designade våra etiketter till honungen
Bröd
Skyltar.
Köket, planering, genomföring och arbetsyta.
Möblera ett ofärdigt rum är kreaktivitet och ger också en plats för kreaktivitet.
Spontansättning av potatis.
Fallfrukt in i frysen, även det kraktivitet nu trots att det känns som att man sjuter på den.
Förberedelse för storstickning med deltagarna pö Textil Design, kollegorna.
Stickning på sjukhuset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *